torsdag 27 december 2012

-_-

Hej! Det blir ingen manga idag, för jag kommer inte på NÅGONTING... http://fc02.deviantart.net/fs70/f/2010/116/b/d/Boredom_3_by_Chokitah.gif
Hehe förlåt, jag är liksom inte så jätteglad idag. Min dator stängde av sig när jag höll på att skriva något och nu måste jag skriva det igen eftersom det inte sparades. Är det inte jobbigt när sånt händer? http://win.ilbazardimari.net/gifanimate/manga/lucky_star/akira01.gif Hehe, gomen'nasai http://fc03.deviantart.net/fs70/f/2010/281/4/b/akira_chan_by_chokitah-d30c8es.gif Jag gillar verkligen dom här Akira-bilderna XD Bli inte förvånad om jag använder dom mycket...^^; Jag har inte så mycket mer att skriva nu, så
 BYE-NI~  http://fc02.deviantart.net/fs70/f/2010/115/b/2/Akira_loves_you_by_Chokitah.gif

~Novakita~

onsdag 26 december 2012

^_^

Idag ska jag berätta om Naruto, den bästa mangan jag har läst! ;P

För tolv år sen anfölls ninjabyn Lövgömman av niosvansad demonräv. Byns främste ninja, den fjärde Hokage, lyckades sätta stopp för demonen, men hotet att den ska komma tillbaka är ständigt närvarande. Den föräldralöse bråkstaken Naruto känner hotet allra starkast – det finns ett samband mellan honom och demonen!

Min FAVORIT-manga! :D Jag ska köpa bok 33 snart :3 Naruto finns också som anime: Naruto och Naruto Shippuden.
Min favoritkaraktär är Hinata Hyuga och mina favoritpar är Naruto och Hinata (NaruHina) och Sasuke och Sakura (SasuSaku) ^u^


 
Bye-ni!

~Novakita~

måndag 24 december 2012

Yahoo!!

God jul allihopa!! ^w^
Nu ska jag berätta om några SUPERBRA presenter! :D Först: EN IPHONE 4!!! Jag skriver det här inlägget på den just nu ;3 Sen en Itachi (från Naruto) plush, Haruhi plush,Yoshi-plushies, en Haruhi-mugg, Pocky, en grön/blå peruk (som Hatsune Miku), Toradora-manga och mer!!
Jag vill säga god jul till Tetolina, Rinna, Famiku, Milou och Almeiko!! Inte alla av dom läser min blogg, men dom är mina vänner!
Bye-ni~!!

~Novakita~

söndag 23 december 2012

Heh ^^

Oha-Lucky~! Dagen före julafton! Yay! >w<  Idag ska jag skriva lite om animen och mangan Lucky Star! Men först ska jag visa några bilder. http://images5.fanpop.com/image/photos/27700000/lucky-star-chibis-miyuchan7-27793430-2560-2009.jpghttp://bakaaaa.files.wordpress.com/2008/03/lucky-star-2.jpg?w=500http://images4.fanpop.com/image/photos/15600000/Akira-lucky-star-15667475-1400-1429.jpghttp://stuffpoint.com/lucky-star/image/102883-lucky-star-lucky-star.jpghttp://stuffpoint.com/lucky-star/image/102758-lucky-star-lucky-star-girls-in-kimono.jpg


Lucky ☆ Star handlar om ett antal tjejer som går på den japanska motsvarigheten till gymnasium (kōkō). Huvudpersonen Konata Izumi är en atletisk och intelligent tjej som, dessa egenskaper till trots, inte är medlem i någon av skolans sportklubbar och har relativt låga betyg. Hennes lathet i skolan beror på hennes kärlek för anime, manga och spel och avsaknad av intresse för något annat. Serien började med de fyra huvudfigurerna under deras första år på gymnasiet – Konata Izumi, Kagami Hiiragi, Tsukasa Hiiragi och Miyuki Takara – och fortsätter genom deras andra och tredje år.

En rolig manga/anime! ^^ Mina favoritkaraktärer är Akira Kogami och Kagami Hiiragi http://fc02.deviantart.net/fs71/f/2010/116/1/9/Lalalalalala_lalalalalala_2_by_Chokitah.gifhttp://fc02.deviantart.net/fs70/f/2010/116/d/1/Cosplay_2_by_Chokitah.gif

Bye-ni!

fredag 21 december 2012

^^;;

Förlåt att jag inte har skrivit någonting på ett tag ^_^
Idag är det den 21 december 2012 o.o Men vi har inte gått under än, så det är okej ^^; Jag orkar inte skiva om manga idag, sorry...Men här är några bilder jag gillar:
 

Från Hetalia Axis powers! >w< Mina favoritkaraktärer är Belarus (Vitryssland) och Hungary (Ungern) :)

~Nova~

onsdag 12 december 2012

Anime 7: School Rumble

Den här gången blir det en anime istället XP

http://s2.discshop.se/img/front_large/61007/school_rumble_vol_1.jpg
School Rumble
Den ganska vanliga 16-åringen Tenma är kär i klassens märkligaste kille,
den gåtfulle och till synes oförstående Karasuma. Hon försöker med alla
knep att vinna hans hjärta, men ingenting fungerar. Skolans värsting Harima
är däremot helt besatt av Tenma, vilket hon i sin tur är helt omedveten om.
Snart involverar den helt galna historien en mängd karaktärer som på olika
sätt påverkar de tre huvudpersonernas vardag. Skolklockan har ringt in och
dramatiken kan börja i en av de bästa animeserierna någonsin!

Den här animen är jätterolig XD Den har 2 säsonger och en OVA: School Rumble (1), School Rumble Ni Gakki (2), School Rumble San Gakki (OVA). Det finns också som manga! :)

Mina favoritkaraktärer: Tenma Tsukamoto och Eri Sawachika.
Mitt favoritpar: Karasuma och Tenma :3 (Men Harima och Tenma är också roligt >w<)
Bilder: http://www.animegallery.animeappeal.com/var/albums/School-Rumble/School%20Rumble%20%20038.jpg?m=1330553132http://i164.photobucket.com/albums/u14/Phenol17/c90f60b266855c251dd6e71ad71331e3.jpg
http://images4.fanpop.com/image/photos/15600000/School-rumble-forever-school-rumble-15618152-1024-768.jpg

Opening 1,2: 
 
~Nova

tisdag 11 december 2012

Manga 6: Haruhi

http://www.adlibris.com/se/covers/M/0/31/0316089540.jpg
 The Melancholy of Haruhi Suzumiya
Handlingen kretsar kring Haruhi, som just börjat gymnasiet. Haruhi deklarerar redan från första skoldagen att hon inte är intresserad av vanliga människor, men om det finns några utomjordingar, tidsresenärer eller personer med ESP-förmågor så kan de vända sig till henne.
Efter att ha genomsökt skolans samtliga klubbar efter intressanta människor och misslyckats bestämmer sig Haruhi för att bilda en egen klubb, SOS団. Förkortningen står för Sekai wo Ooini moriagerutame no Suzumiya Haruhi no Dan - Suzumiya Haruhis förening för att rädda världen genom att fylla den med roligheter.
Under och efter klubbens bildande genomsöker Haruhi skolan efter intressanta karaktärer att fylla klubben med, och lyckas få ihop ett klientel som stämmer in skrämmande väl på hennes krav. Den slutgiltiga gruppbesättningen består nämligen av Haruhi själv, människan Kyon som är Haruhis utvalda, tidsresenären Mikuru, rymdvarelsen Yuki och Itsuki som har vissa ESP-förmågor.
Genom de följande avsnitten driver Haruhi sina klubbmedlemmar, och särskilt Kyon, till vansinne när de tvingas ställa upp på hennes nycker och genomför alla hennes uppdrag. Snart uppdagas också att det finns ett starkt skäl till varför just Haruhi har lyckats samla alla dessa människor omkring sig, och svaret kan vara så enkelt som att det hände för att det var precis vad hon ville.
(Från Wikipedia)

Jag gillar den här mangan väldigt mycket :D

                                                    Anime: Superbra!
                                   The Disappearance of Haruhi Suzumiya (film): BÄST :)
Mina favoritkaraktärer: Haruhi Suzumiya och Yuki Nagato.

Bilder: 
http://download.minitokyo.net/The.Melancholy.of.Suzumiya.Haruhi.271271.jpghttp://download.minitokyo.net/Suzumiya.Haruhi.No.Shoushitsu.2011.Calendar.508166.jpg
http://www.a-gc.com/images/2012/11/nagato-yuki-the-melancholy-of-haruhi-suzumiya-meganekko-anime-suzumiya-haruhi-HD-Wallpapers.jpg 

Opening 1,2:
                    

söndag 9 december 2012

Manga 5: Keroro: Grodan från rymden



http://image.bokus.com/images2/9789163843006_200
Keroro: Grodan från rymden (Keroro Gunso)
Keroro Gunso, grodan från rymden, är på hemligt uppdrag. Hans uppgift är att ta reda på så mycket han kan om jorden, och sedan rapportera till invaderingsstyrkorna. Men det går inte som han har tänkt sig. Han nästlar sig in i familjen Hinata, men syskonen Fuyuki och Natsumi upptäcker honom och tar kontrollen! Tror de i alla fall. Rätt så snart dyker det upp fler grodor från rymden...

Som alla andra mangaböcker jag har skrivit om, är den är också intressant och ROLIG XD

Anime: Keroro Gunso/ Sgt. Frog på engelska

Språk: Svenska (bara mangan), engelska, japanska

Mina favoritkaraktärer: Tamama, Natsumi Hinata och Angol Moa

Opening 1: Det finns många fler openings, men jag tänker bara ha OP 1 i det här inlägget

~Nova

lördag 8 december 2012

Manga 4: Inuyasha

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/2/2a/InuYasha1.jpg/220px-InuYasha1.jpg
Inuyasha
Historien börjar i det gamla Japan med Inu Yasha, en hanyõ (halvdemon), som stjäl Shikon-juvelen från en by (四魂の玉, Shikon no Tama), en juvel som kan öka alla varelsers krafter enormt. Han hinner inte långt förrän Kikyo, den unga mikon (prästinna) i byn, skjuter honom med en magisk pil och på detta sätt fjättrar honom vid ett träd för evigt. Dödligt sårad ber Kikyo sin lillasyster, Kaede, att hon ska bränna Shikon-juvelen tillsammans med Kikyos kropp för att hindra att den hamnar i fel händer.
I det moderna Tokyo är en högstadieelev vid namn Kagome på väg till skolan. När hon letar efter sin katt, Buyo, vid en gammal brunn, blir hon plötsligt anfallen av en tusenfotingdemon som tar henne till Sengoku-perioden i det gamla Japan.
Utan att veta var hon är vandrar Kagome runt i en skog nära brunnen hon föll igenom. Plötsligt ser hon Goshinboku-trädet där Inu Yasha är fångad och börjar gå ditåt. När hon når fram till trädet finner hon Inu Yasha, fortfarande fångad med den magiska pilen. Folk från byn fångar henne och tar henne till den gamla mikon i byn, Kaede. Kaede märker direkt att Kagome är en reinkarnation av hennes storasyster Kikyo och berättar historien om Kikyo och Inu Yasha.
Tusenfotingsdemonen anfaller igen och Kagome blir tvingad att släppa lös Inu Yasha för att kunna döda den. Efter att ha besegrat tusenfotingsdemonen gör Kaede ett magiskt halsband som hon sätter runt Inu Yashas hals för att hindra honom från att ta Shikon-juvelen.
Shikon-juvelen gör att fler demoner kommer till byn. I en strid mot en kråkdemon splittras Shikon-juvelen i tusen bitar över hela det gamla Japan.
(Från Wikipedia)

En väldigt bra manga! ^w^ (Förresten, förlåt att jag inte gjorde det här inlägget tidigare. ^^; Jag har inte haft nån dator)

Språk: Böckerna finns på japanska, svenska och engelska

Min favoritkaraktär: Kagome Higurashi

Bilder: https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjZqVeozyR4XXvSQn1om9m34ATh9QYakge48PQiOzjWhG0ZoP6LMtuTUyWU8B6mWSLAAel-eUETxa22kvJqqZKvnOD2917QsoeUL3IilzE8yjvRayt_-2OtQZXcfzkbNIMnGzUkbb6YtOY/s1600/InuYasha_Kagome_136.jpg http://wallpaperscraft.com/image/higurashi_kagome_inuyasha_girls_bike_kimono_tree_smile_spring_51496_1024x600.jpg http://www.desktopart.com/wallpapers/inuyasha_higurashi_kagome_sango_15994.jpg


~Nova

onsdag 5 december 2012

Manga 3: Cardcaptor Sakura

http://images.darkhorse.com/covers/300/16/16632.jpg
Cardcaptor Sakura
Fjärdeklassaren Sakura Kinomoto har hittat en konstig bok i hennes pappas bibliotek – en bok gjord av trollkarlen Clow för att lagra farliga andar förseglade i en uppsättning magiska kort. Men när Sakura öppnar den, är det inget kvar i den förutom Kero-chan, bokens söta lilla väktarodjur…som informerar Sakura att Clowkorten verkade fly medan han sov. Det är nu hennes jobb att fånga dem!

Den här mangan är superbra! Jag har alla böcker i omnibus edition :D

Anime: Bäst! (>w<)

Min favoritkaraktär: Sakura Kinomoto ^^

Bilder: http://24.media.tumblr.com/tumblr_m6njcpQLB81ra6d85o1_500.jpghttps://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEioXirxFpiF-tuAyAoCe9_RxL6QeCYr4tFmtTAYG3ZoiWssVX6BLzPkAGlDl_ba3zPz3kbHvLX9iYgvAYs56sXnFXIncY4wVY3_Jmqvqnp_NhwKE3pW8abMQNUQQvwS1o72WWZ49WXQNzI/s1600/sakura.jpghttp://i312.photobucket.com/albums/ll351/baokychen/baoseries/CardCaptorSakura.jpg

 
Opening 1:

Opening 2:  


Opening 3: 


~Nova

tisdag 4 december 2012

Manga 2: Toradora!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg97f_cFF9GZVWrE3yNs6jpvZ62S3WI1qFyF8m76w63YZ57UpKQtNJQFTOHc_M6S_2g62Iyn0TErx1ufCMV1IYDyFk9Do22QHuEOLK2xptRW_NAuNo3Iq-D92grIAuJl8sYVwrE827yihbf/s1600/Toradora+Vol.+3.jpg
Toradora!
Det är Ryuujis första dag av hans andra år på high school och det verkar som att saker och ting ser upp. Han får sitta mellan hans enda vän, Yuusaku, och mer viktigt, tjejen han är hemligt kär i, Kushieda Minori. Men just när han tror att stjärnorna är i linje till hans fördel, korsar han omedvetet den mest fruktade tjejen i skolan, Aisaka Taiga, vilket gör henne till hans ärkefiende. Taiga har blivit Ryuujis granne, och råkar vara Minoris bästa vän! Kan det här skolåret bli värre?!
(Översatte allt det där från engelska till svenska XD) (Text från MyAnimeList)

En av mina favoritmangas! Bra tecknat och gjort ^^

Anime: Jättebra :)
Finns även som light novel.http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/c/cd/Toradora!_light_novel_volume_1_cover.jpg

Min favoritkaraktär: Aisaka Taiga

Bilder:http://animeyume.com/blog/images/toradora_finale.png http://i20.mangareader.net/tora-dora/4/tora-dora-705126.jpg
http://www.anime-shinden.info/uploads/posts/2011-04/thumbs/1303071462_toradora-1.jpg

  
Opening:

~Nova

måndag 3 december 2012

Manga 1: Elemental Gelade

Jag tänkte att att jag kan berätta om alla mangaböcker jag har läst/läser ^^ Kanske du känner till dem också :)

http://www.nookdvd.com/images/1310805402.jpg 

Elemental Gelade
Efter en rutinräd hittar den unge Coud van Giruet
ett mycket ovanligt byte i skeppets skattkammare.
I en kista ligger nämligen den söta Ren. hon ser ut
som en docka, men visar sig vara en edel raid – ett
levande vapen som kan ge sin utvalda människa
oerhörda krafter.
Men plötsligt bordas skeppet av tre agenter som är
ute efter Ren, och Coud gör allt för att rädda henne.
Dessutom visar det sig att det finns ännu fler som
vill lägga vantarna på en äkta edel raid...

De här böckerna är JÄTTEBRA! Synd att jag inte har bok 5 än...

 Anime: Också väldigt bra ^^

Min favoritkaraktär: Ren (Reverie Metherlence) 

Bilder: http://i272.photobucket.com/albums/jj168/PrincessCherryAzumi/Elemental%20Gelade/onadate.jpghttp://images.wikia.com/elementalgelade/images/f/fd/Wikia-Visualization-Add-2.pnghttp://s2.zerochan.net/Elemental.Gelade.240.8461.jpg 

Opening: 


~Nova



lördag 1 december 2012

Naruto, Inuyasha, Vocaloid



Idag köpte jag Naruto bok 31! :3 Jag har kommit ganska långt nu \(^ w ^)/ Jag har också börjat att läsa Inuyasha! Min favoritkaraktär är Kagome :) Jag tycker också om Vocaloid, fast det inte direkt är en anime. Jag längtar till spelet Hatsune Miku Project Diva F släpps så att jag kan spela det till PS3!
Animes jag kollar på just nu är School Rumble Ni Gakki, C3, Touhou anime project, Sgt. Frog och Naruto Shippuden.

/ Nova~ ^w^
PS: Bilder nedan är Hinata från Naruto, Hatsune Miku från Vocaloid2